Чудотворна маска од само 1 состојка: Брзо и лесно отстранете ги митесерите од вашето лице

Со помош на оваа едноставна маска лесно и брзо ќе ги отстраните митесерите од вашето лице!

Марамчиња за чистење на лицето: Да, но само понекогаш!

После бурната ноќ и неколкуте пијачки плус или пак после напорниот ден на работа, се случува да немаме енергија да ја избришеме шминката и темелно да го исчистиме лицето.
Датум: 19 Mar 2015
, Автор:

Дали треба да користите марамчиња за отстранување шминка?

Марамчињата за отстранување шминка се брз и лесен начин да ја извадите од лицето, но не се добра опција за здравјето на кожата.