Алхемија на светлината

Станува збор за комбинација на танц и 3Д мапирање, спакувани во фантастично две и пол минутно видео...
Датум: 08 Oct 2012
, Автор:

3Д трансформација на човечко лице

Менувањето на изгледот на лицето изгледа како наједноставната работа на светот кога тоа се прави со проектор за 3Д мапирање.

Една соба во безброј варијанти

Нели би било кул да имате различен изглед на вашата дневна или детска соба секој ден, која ќе ја менувате во согласност со вашето моментално расположение и стил?
Датум: 03 Mar 2011
, Автор: