5 совети како да се справите со неуспехот

Животот некогаш знае да биде нељубезен. Но, тоа не е причина да бидете огорчени. Напротив, учете од грешките, оставете ги работите да поминат и одете напред во животот. Најдете начин неуспесите да ги претворите во успеси.

10 совети и трикови за тренинг на вашиот мозок

Иако постојано го користиме мозокот, сепак не секогаш правиме доволно за да го одржиме во добра форма. Еве 10 алатки со кои можете да го тренирате вашиот мозок и да правите редовни вежби за вашите ментални мускули...
Датум: 07 Feb 2011
, Автор:

Кои се вашите најдобри квалитети?

Се прашувате како да откриете која е вистинската причина за вашето постоење на планетава Земја? Можеби советиве кои следуваат ќе ви помогнат во тоа.