Обични работи кои ни предизвикуваат големо уживање

Овие 25 нешта се само мало потсетување дека животот е понекогаш прекрасно уживање.
Датум: 11 Aug 2014
, Автор:

Книга: „Љубов со мали букви“ – Франсеск Миралјес

Станува збор за симпатичен роман, кој ја проблематизира современата урбана осаменост и секогаш постоечката човекова потреба за љубов и пријателство.
Датум: 06 Aug 2014

7 работи поради кои уште повеќе се вљубуваме во нашите партнери

Ова се дел од најубавите нешта кои треба да ги цените кај вашите љубовни партнери.
Датум: 15 May 2014
, Автор:

Значењето на малите нешта во текот на работниот ден

Колку и да не ги забележуваме или се противиме на нив, сепак малите работи го прават нашиот ден. Големите се само шлаг на тортата, но за да дојдете до големата работа, малите работи се тие што ве одржуваат во форма и со концентрација.
Датум: 11 Mar 2014
, Автор: