Астрологијата открива со какви маки ќе се соочувате во првата половина од 2018-та година

Погледнете какви предизвици и искушенија ве очекуваат во 2018-та година.

5 секојдневни маки на луѓето кои се натпросечно интелигентни

Доколку и вие спаѓате во оваа група луѓе, сигурно ви се случило да се почувствувате осамено поради недостатокот на разбирање од останатите.

Бидете подготвени: 7 маки кои ве чекаат откако ќе ослабите

Никој не размислува за проблемите кои неизбежно следуваат откако успешно ќе ја остварите оваа задача, особено доколку изгубите многу килограми.

10 проблеми на девојките кои постојано носат црвен кармин

Црвениот кармин е благослов, но и проклетство.
Датум: 13 Nov 2015

Секојдневните проблеми на една бремена жена

25 слики кои нè засмеваат, но и реално ни ги прикажуваат секојдневните проблеми на бремените жени...
Датум: 11 Nov 2015
, Автор:

10 маки со кои се соочува секој оженет маж

Иако жените почесто ги критикуваат своите партнери, добро е да се види и што имаат мажите да кажат на темата брачна љубов.
Датум: 21 Oct 2015
, Автор:

15 проблеми со градниците кои секоја жена ги разбира

Тие се неудобни, но сакале или нејќеле, без нив не можеме никаде да излеземе. Секоја жена добро ги знае овие маки и веројатно секој ден се соочува со нив.
Датум: 05 Sep 2015

12 маки со кои се соочуваат девојките кои имаат права коса

Правата коса е благослов, но и проклетство...
Датум: 03 Sep 2015

20 нешта што ги разбираат само оние кои имаат многу строги родители

Ако никогаш добро не сте се објасниле дури и за најмалиот детаљ поврзан со излегувањето, тогаш вие не знаете како изгледа глетката да се има строги родители.
Датум: 26 Aug 2015

Еве како изгледа животот на луѓето кои патат од анксиозност преку 9 секојдневни ситуации

Анксиозноста не е нималку лесна за справување, а овие 9 ситуации го доловуваат токму тоа.
Датум: 19 Aug 2015

10 ситуации во кои би преферирале природен изглед наспроти мачење со шминка

Ако некогаш сте излегле од тоалет со само-што-нанесена-шминка и вашата цимерка се чудела на вашиот „изглед“, тогаш знаете за што зборуваме.
Датум: 17 Aug 2015