Зошто машкото срце е покршливо од женското?

Генерално гледано, повеќето мажи не можат да ги поднесат истите удари што секојдневно ги поднесуваат жените.

8 фризури што го откриваат вистинскиот карактер на мажите

Иако не треба да ги сфатите анализите премногу сериозно, погледнете ги следниве неколку фризури и дознајте што откриваат тие за карактерот на мажите...

Мажите не знаат да сокријат неверство: Една работа секогаш ќе ги издаде, а вие нема да верувате која

Што мислите, која карактеристика отркива дека вашиот партнер бил неверен.

Мажите се однесуваат како кретени затоа што се обидуваат да ги скријат нивните вистински емоции

Кога мажите ќе почнат да доживуваат наплив на емоции, користат механизми за справување што жените честопати многу погрешно ги разбираат.

Дали навистина е тешко да се биде маж во денешно време?

Мажите немаат никакво право да се жалат поради тоа што се случува моментално, бидејќи конечно имаат можност да видат како им е на жените постојано.

Научете ги вашите синови дека жените не постојат само за да ги задоволуваат нивните потреби

Можеби не можете да влезете во нечиј ум, но многу жени ќе ви кажат колку им било страв да отидат и до продавница...

8 женски квалитети кои мажите ги ценат повеќе од надворешниот изглед

Женскиот изглед е важен за мажите, но не и пресуден кога е во прашање вистинската љубов. Ова се квалитетите кои мажите ги бараат!

Науката откри нова причина зошто жените се подобри од мажите!

Некои истражувања уште одамна откриле дека жените се подобродушни и поголеми алтруисти од мажите.

10 тајни стравови на мажите

Постои стереотип дека мажите немаат никакви стравови. Но, сепак и тие се луѓе и постојат работи за кои се несигурни и за кои им е страв.

15 мисли што им поминуваат на мажите низ глава кога ќе ја запознаат својата сродна душа

Можеби на почетокот нема да бидат сигурни во нивните чувства, но со текот на времето ќе им станува сѐ појасно и појасно.

11 брутални вистини за врските што повеќето мажи не можат да ги прифатат

Редно време е момците да се соочат со реалноста и да ги прифатат следниве 11 брутални вистини за љубовта...

Зошто емоционално повредените мажи љубат поинаку?

Сигурно немате видено многу повредени мажи, но дали знаете која е причината за тоа? Самото општество им создава притисок на мажите да се однесуваат како „мажи“, па тие речиси и да не можат да ги искажат своите емоции.