Направете сами: Магнети за фрижидер во форма на есенски лисја

Еве како сами да направите магнети за вашиот фрижидер со есенски мотиви.
Датум: 25 Sep 2014
, Автор:

Практични начини да го организирате домот

Интересни идеи кои ќе ви помогнат хаосот во вашиот дом да го претворите во беспрекорен ред...

Колоритни течни мозаици

Швајцарскиот фотограф Фабијан Ефнер сака да експериментира со науката за да ги креира овие слики. Тој користи ферофлуид, кој силно се магнетизира и во комбинација со водени бои ги создава мозаициве.