Која е најлошата храна за консумирање пред спиење?

Некои продукти треба да избегнувате да ги консумирате во вечерните часови пред спиење, бидејќи тие можат да ви го нарушат сонот, но и да предизвикаат други здравствени проблеми, како зголемена телесна тежина и намален имунитет.
Датум: 08 May 2013
, Автор: