Дознајте за што служат линиите на вашите дланки

Линиите на дланките не служат само за предвидување на иднината.

Погледнете во вашата дланка: Што ви вели оваа линија за среќата во љубовта?

Лакот може да биде затворен, така што да изгледа како круг, но може и да биде составен од повеќе лакови.

Во секоја брчка ни е запишана судбината: Дознајте што откриваат вашите?

Ако сте премногу загрижени, под стрес или исхраната не ви е балансирана, сето тоа може да се види на вашето лице. Погледнете што зборуваат брчките за вас.
Датум: 17 мај 2015
, Автор:

Погледнете ги линиите на вашите дланки и откријте каков брак ве очекува

Фокусирајте се на делот од дланката кој е под малиот прст и откријте на колку години ќе стапите во брак, дали ќе бидете среќни во вашата врска како и дали можеби нешто прекрасно ве очекува во брзо време...

Фантастични тридимензионални цртежи кои скокаат надвор од листот на тетратката

15-годишниот артист Жуо Карвајо, попознат како J Desenhos се занимава со една навидум едноставна, но всушност многу интересна уметност.
Датум: 13 ное 2014
, Автор:

3Д гифови кои изгледаат како да излегуваат надвор од екранот

Во последно време на интернет кружат нови видови анимирани гифови со реалистичен 3Д ефект.
Датум: 17 фев 2014
, Автор:

Оптички илузии кои ќе ви го поматат умот

Талентираните Бломерс и Шум изработиле откачени оптички илузии, кои ќе ве нетераат да помислите дека халуцинирате. :)
Датум: 03 окт 2012
, Автор:

Заоблена перспектива

Фотографот Матијас Хакер прави „свиени“ фотографии. Еве неколку делови од Земјината топка прикажани со нивните најубави криви линии...

Како треба да се облекуваат полните мажи?

Целта е да изгледате послабо или пак, во најмала рака да не носите нешто што премногу ги потенцира вашите килограми.