Најзабавната и најоткачена лизгалка на базен

Оваа стрмна лизгалка се наоѓа на базенот во кампот „Ohio Dreams Action Sports“ во Охајо, САД и претставува најоткаченото место за забава и луди скокови во базен.

Лизгалка на карпа за трагачите по забава и адреналин

Слајдинг Рок меѓу туристите е познат по мазната карпа на која можат да добијат одлично адреналинско лизгање.