Овие кози се забавуваат до бесвест

Чудо е што може да направи едно парче свитливо железо на зелена ливада.
Датум: 18 Feb 2014
, Автор:

Магична ливада создадена од 5.000 божиќни сијалици

Музејот Холбурн во Бат, Англија дошол до една интересна идеја за празничните декорации за оваа година...