Најопасните работи кои можете да ги направите во авион

Повеќето луѓе не мислат дека летањето е опасно. Но дури и кога ги знаете најневеројатните факти за авионите, сигурно не сте запознати со некои поретки закани.
Датум: 16 Jan 2018

Стјуардесите ги откриваат најчудните работи кои ги виделе за време на авионските летови

Како и секоја работа, така и работата на стјуардесите доаѓа со низа предизвици и непријатни ситуации.

Забавни и конструктивни начини на кои можете да го забрзате времето додека чекате на аеродром

Времето лета додека ви е забавно, па токму затоа погледнете ги овие 5 интересни начини на кои можете да го забрзате времето додека го чекате вашиот лет.

Како е всушност да се биде пилот?

Повеќето од нас сме сакале да станеме пилоти кога ќе пораснеме...

Тимот на „Кралот лав“ го претвориле нивниот лет во најзабавното патување досега

Тие ги изненадиле патниците и персоналот со акапела настап на познатата песна „The Circle of Life“.

Вингсуит летање – врвно адреналинско искуство

Екстремен спорт кој добива популарност поради силниот наплив на адреналин и спектакуларната глетка за време на летот.

Преку интернет изберете до кого ќе седите во авионот

Холандскиот авиопревозник „КЛМ“ ќе им овозможи на патниците преку Фејсбук и Линкдин да бираат кој...
Датум: 19 Dec 2011
, Автор:

Колку чавки, толку петки

Секоја година, во текот на есента, илјадници птици од видот сколовранци прават спектакуларно танцувачко шоу на небото, формирајќи магични форми во небесната широчина додека се во лет...