Хороскопот открива: Кој е вашиот идеален летен љубовен партнер?

Ако решите да се препуштите на летната романса, многу е важно да го направите тоа со вистинската личност.

5 причини кои ќе ви бидат доволни за да започнете врска со странец

Врската со странец ќе ви ги отвори хоризонтите и ќе ве направи побогати со нови искуства кои вечно ќе ги паметите. Еве зошто треба да му/ѝ дадете шанса.
Датум: 22 Jun 2015

Книга: „Препушти се“ – Сара Десен

„Ако во еден убав приморски град оставите двајца осаменици со безброј слободни летни ноќи, навистина може сешто да се случи...“
Датум: 13 Feb 2013
, Автор:

Летна авантура или почеток на љубовна врска?

Неколку знаци според кои можете да процените дали вашата страсна летна авантура има потенцијал да продолжи и по летото...

Летна романса со Брендон Бојд и неговата уметност

Кога станува збор за вистински талентирани личности коишто буквално сè што ќе допрат го претвораат во уметност, тогаш навистина секоја критика е непотребна, останува само воодушевувањето.