Мајка која прави фотографии од нејзиното летечко бебе

Фотографката Рејчел Хулин изгледа дека открила неверојатен талент кај нејзиното бебе, кое може да лета, но само на нејзините фотографии.
Датум: 28 Feb 2012
, Автор:

Вонземски летечки скулптури

Џенет Ечелман е американска артистка која креира несекојдневни летечки скулптури од мрежи, кои спонтано се движат низ воздухот и во вечерно време личат на некое летало од друга планета.