Интервју со Хипхоплетика

„При гостувањето во емисијата Бумбокс на канал 103, испивме „малу појќе“ и бевме многу безобразни. Копчето за цензура не работеше и згора на се емисијата траеше два часа повеќе од дозволеното.“
Датум: 10 Mar 2011
, Автор: