Луди фотографии од луѓе кои се препнуваат, паѓаат и левитираат

Никој не бил повреден при реализацијата на овие луди фотографии. Можеби неколку модринки и гребнатинки, но според учесниците, тие не се бројат.
Датум: 17 Dec 2015

Летајте без граници

Според многумина левитацијата е невозможна, но ако ја употребите вашата имагинација и неколку трикови ништо не е недостижно.
Датум: 07 Mar 2012
, Автор: