Мили лами им носат радост на болните и постарите

Лами кои се тренирани да бидат терапевти...

Кој има најдобра фризура помеѓу животните?

Алпаките се специфичен припитомен вид животни од Јужна Америка од фамилијата камили. Физички наликуваат на ламите, но се многу помали.