Лажици полни уметнички дела

Забавна и креативна уметност.

Масажа за лице со лажица: Неверојатни резултати за само 12 дена!

Секоја жена која ќе ја надмине својата 30-та година треба да почне редовно да го негува своето лице со масажи.

13 трикови за убавина кои може да ги направите со помош на лажица

Едно е сигурно, по читањето на овој текст вашата обична супена лажица ќе ја гледате од сосем поинаква перспектива.
Датум: 14 Apr 2014
, Автор:

Како да ја поставите масата за посебни прилики?

Постојат одредени правила кои треба да се почитуваат при поставување на масата за посебни прилики, кои се разликуваат во зависност од формалноста на пригодата.
Датум: 04 Oct 2013

Трик: Ослободете се од чешањето по убод од комарец

Овој трик ќе ви помогне многу лесно да се ослободите од досадното чешање предизвикано од убодот на инсектите.