Книга: „Јога кучка“ – Сузан Морисон

Што се случува кога 25-годишна девојка која ужива во кафе, алкохол и цигари, ќе реши да му се посвети на духовниот живот и да се пронајде себеси?
Датум: 31 Jul 2013
, Автор:

Вистинско другарство: кучката Медисон се грижи за слепата кучка Лили

Медисон секогаш ја води слепата Лили додека шетаат и се неразделни од моментот кога Лили го изгубила видот.