30 најслатки и најсмешни гифови со мачки во кутии од кои дури можеме нешто да научиме

Кој може да им одолее на мачките кои се забавуваат со картонски кутии? Ние сигурно не можеме.
Датум: 02 Jun 2014
, Автор:

Исечоци од хартија кои изложени на светлина оживуваат во волшебни бајки

Хари и Депти создаваат прекрасни диорами полни со детали кои изгледаат како сцени од некои стари бајки.
Датум: 24 Mar 2014
, Автор:

Мачки во кутии кои ќе ве изнасмеат до солзи

Кога станува збор за кутии, мачките едноставно не можат а да не бидат фасцинирани.

Како секогаш да знаете кои чевли во која кутија ви се спакувани?

Оваа одлична финта ќе ви помогне многу лесно секогаш да си ги најдете чевлите кои ви се потребни.

10 извонредни креации направени од кутии за јајца

Кутиите за јајца можат да најдат сосем друга примена и да се преобразат во вистински ремек-дела.
Датум: 16 Feb 2012
, Автор:

Секојдневни предмети изработени од употребена хартија

После разгледувањето на овие интересни креации, добро ќе размислите дали следниот пат ќе ги фрлите старите списанија, разгледниците, картонските обвивки од разни производи...