ТВ серија: Следбениците (The Following)

Брилијантен и шармантен сериски убиец, кој е затворен за своите злосторства, успева да создаде група на следбеници кои слепо го следат во секој чекор...

ТВ серија: Култ (Cult)

ТВ серија за ТВ серија која испраќа скриени пораки до публиката
Датум: 10 Aug 2013
, Автор: