4 начини на кои можете културно да сместите некого во „пријателската зона“

Доколку сте човек со срце, тогаш сигурно не сакате да повредите никого.

Како културното однесување и добрите манири ја јакнат вашата врска?

Еве како добрите манири помагаат во градењето на стабилна и долготрајна љубовна врска.
Датум: 23 Sep 2014
, Автор:

Никогаш не треба да прашувате за…

Љубопитноста е дел од човековата природа, но има одредени прашања кои ја преминуваат границата на културното однесување и создаваат непријатност.
Датум: 22 Jan 2014

Културно куче кое знае да користи веце шолја

Ако имате куче и сте ја почувствувале маката на свој грб, да го изнесувате секоја вечер надвор по нужда после полноќ, ве уверуваме дека после видеово ќе ви стане уште потешко. :)