Прекрасни минијатурни градини вградени во стаклени кугли

Неверојатно талентираниот артист кој работи со стакло, Пол Стенкард, е најдобро познат по својата работа со деликатни цветови и инсекти кои се вградени во провидни стаклени кугли.

Направете сами: Новогодишна снежна кугла од тегла

Со малку труд, оваа интересна занимација ќе ви донесе симпатичен новогодишен украс во вашиот дом, на кој сите ќе му се восхитуваат.

Мачка ужива да спие во кугла за риба

Се прашувате дали може рунтава мачка да ја собере во кугла за чување риби? Да, секако дека може.
Датум: 22 Jun 2013
, Автор: