Тест: Изберете крофна и добијте кратка анализа на вашата личност

Изберете ја крофната која најмногу го привлекува вашето внимание, па прочитајте што се крие зад вашиот избор!

Кафето и крофните ви ја подобруваат меморијата

Понекогаш, тоа што му е потребно на нашиот мозок, не е баш добро за нашето тело...

Кафе-позадина за вашиот десктоп #76

Кафе и крофна, совршена слатко-горка комбинација за почеток на денот....
Датум: 12 Nov 2012
, Автор: