Појадок во Париз

Францускиот традиционален појадок е една од многуте причини поради која треба да сте возбудени за вашето патување во градот на светлината.

Вкусни мекички кроасани за појадок

Вкусен појадок, кој можете да си го подготвите во блага или солена варијанта, а совршено оди во комбинација со вашето пладневно кафе.

Кој е подобар: Париз или Њујорк?

Пред да се одлучите за каде би летнале, Париз или Њујорк, запознајте се со нивните разлики, па потоа проценете кој е подобар да се посети.
Датум: 17 Apr 2012
, Автор: