Љубовта е слепа, а еве и зошто!

Ова е една поучна приказна која ќе ви објасни зошто всушност љубовта е слепа.
Датум: 17 мај 2015
, Автор:

Кучиња кои навистина не ги бива за криенка  

Погледнете ги наредниве неколку кучиња кои ќе ве изнасмеат до солзи со своите обиди да се скријат од своите сопственици...

Дечиња кои „умешно“ се кријат играјќи криенка

Играњето криенка со мали дечиња е прекрасно искуство кое носи многу смеа во домот. Еве неколку фотографии кои сведочат за тоа. :)
Датум: 21 јан 2014
, Автор: