Оваа 17-годишна мачка е најмрзливата интернет ѕвезда во Јапонија

Интернет ѕвездата има посветена 24.000 публика на Твитер и на блогот, па за неа се облекува во слатки костуми како јаготки и зајачки уши.
Датум: 12 Nov 2015
, Автор:

Прва детска колекција на „Dolce & Gabbana“

Италијанската модна куќа „Dolce & Gabbana“ ја претстави својата прва детска колекција, која нуди елегантни парчиња како костуми, свечени фустани и капути за најмладите.

Како до совршена венчавка?

Од моментот кога се одлучивте за венчавка, па сè до големиот ден кога ќе кажете ДА, ви претстојат многу подготовки, желби, очекувања, барања, обичаи и адети. А воопшто не е лесно различните вкусови и желби да се спојат во едно...
Датум: 15 Jul 2012
, Автор:

Идеи за маскирање за 1 април

Интересни идеи за 1 април кои дефинитивно ќе ве натераат да се маскирате оваа година.