Најнеобичните плажи ширум светот

Овие плажи се толку уникатни и необични што на прв поглед можеби нема да ви се верува ни дека навистина постојат.

Океански фотографии кои ќе ви го земат здивот, но ќе ви ги наполнат очите

За ваква глетка, вреди да го задржите воздухот подолго во себе.
Датум: 23 Jul 2013
, Автор:

Суштества од коралните гребени

Коралните гребени се неверојатно богати со разновиден жив свет.
Датум: 21 Jan 2013