Највисоките точки на секој континент

Ретки се оние кои се обиделе да ги освојат сите седум планински врвови, од кои највисокиот достигнува повеќе од 8.000 метри надморска височина.
Датум: 04 Dec 2012

100 години Олимписко лого

Листа од вкупно 33 логоа специјално дизајнирани за Олимпијадите во последните 100 години...

Земјата одозгора

Јан Артус Бертранд 5 години летал над 6 континенти и многу земји за да ги направи овие одлични фотографии, а секоја од нив раскажува нова приказна...