9 трика кои ќе ви помогнат да го шармирате вашиот соговорник

Дали другите ве сметаат за привлечни нема никаква врска со тоа дали косата ви е добра или дали облеката ви е совршена, туку со тоа како се однесувате со луѓето.

9 фрази кои паметните луѓе НИКОГАШ не ги користат во конверзација!

Сите ние понекогаш кажуваме работи кои луѓето ги сфаќаат на погрешен начин.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #56

Само една работа е сигурна за кафето... Каде и да се одгледува, продава, вари и консумира, таму ќе има жива дискусија, јаки размислувања и добра конверзација. - Марк Пендерграст
Датум: 14 Nov 2011
, Автор: