Луксузно кино за љубителите на добриот филм

Најголемиот синџир на кино сали во Латинска Америка, „Cinepolis“ неодамна го отвори својот прв театар на територија на САД...

Ултрамодерните канцеларии на „MTV“ во Берлин

Новоорганизираните канцеларии, сали за состаноци и соби за рекреација се приспособени да ги задоволат модерните побарувања.