10 типови девојки со кои машките сакаат да излегуваат – дали сте една од нив?

Во оваа поделба накратко се опишани неколку типови девојки кои докажано го привлекуваат машкото внимание.
Датум: 28 Apr 2012
, Автор:

Што треба да кажете на вашето интервју за да ја добиете посакуваната работа?

Интервјуата за работа се еден вид натпревар. Се прашувате како токму вие да победите во „морето“ од дипломирани и магистрирани луѓе? Не губете надеж!
Датум: 24 Sep 2010
, Автор: