Неверојатна музичка комбинација од „Hello“ на Адел и Реквиемот на Моцарт

Различни светови, различни векови, иста емоција. Слушнете ја композицијата која ќе ви ги разигра сетилата.

Акапела композиција од песните од Дизниевите цртани филмови

Неверојатниот труд на една средношколка од САД резултирало со оваа неверојатна композиција...

Искомпонирајте уникатна музичка честитка за вашите пријатели

Креативен начин на посакување среќни празници кој ќе ја издвои вашата новогодишна честитка од сите останати.
Датум: 27 Dec 2012
, Автор: