Нацистичкиот хотел со 10.000 соби, во кој никој не престојувал

Овој хотел се наоѓа на брегот на островот Риген во Германија, а се протега на простор од скоро 5 километри покрај бела песочна плажа...

„Paradisus“ хотели – гламур кој ќе ве помести од столчето

Во луксузните одморалишта „Paradisus“, посетителите можат да доживеат едно комплетно ново искуство на неизмерен луксуз покрај прекрасните крајбрежја на Доминиканска Република, Мексико и Костарика.

Неверојатен иглу хотел

Секоја година тимот на „Iglu-Dorf“ создава неверојатни иглу хотели на неколку различни места на Алпите и на Пиринеите. Потребни се околу 3.000 тони снег за да биде изграден секој дел од комплексот.