Пријатен и ведар апартман со автентични детали

Барате инспирација за уредување на домот? Тогаш погледнете го овој колоритен скандинавски апартман во Гетеборг, со софистицирани декоративни елементи.
Датум: 14 Oct 2014

Авантуристички стан со внатрешен тобоган

На поткровјето од една зграда во Менхетен од 19 век, се наоѓа неверојатно уреден модерен апартман, во кој центарот на вниманието е огромен тобоган кој поврзува четири ката.

Шарени скокачки пајачиња со додворувачки способности

Пајакот-паун (Maratus volans) е еден од најколоритните скокачки пајаци на светот. Познат е и по неговиот додворувачки танц...
Датум: 08 Jan 2013
, Автор: