Луксузниот хотел „Ayada“ на Малдивите

Луксузниот хотел „Ayada“ на Малдивите е можеби најоптималното тропско место за авантуристички одмор. Сместен во кристално сината вода на Индискиот океан, комплексот направен во стил на мали колиби...