8 погрешни типови момци со кои ќе излегувате во 20-тите години од вашиот живот

20-тите години од животот се наменети за правење грешки, а овие момци се дел од грешките кои мора да ги направите...
Датум: 09 Jul 2015

14 животни цели кои секој 20-годишник сака да ги оствари

Еве што сè посакуваме да ни се оствари во нашите 20-ти.
Датум: 24 Oct 2014
, Автор:

Кога некој ви се дере од кола…

Велосипедистите се често на мета во сообраќајот, па овој кус стрип кој ќе ви посочи неколку можни реакции на грубото довикување од возачите на автомобилите.
Датум: 21 Apr 2014
, Автор:

Жешки секс-пози за во кола

Доколку ви се распалат страстите додека сте во автомобилот, застанете некаде на пола пат и дозволете вашата сексуална возбуда да добие посебна магија.
Датум: 25 Feb 2014
, Автор:

Хороскопскиот знак открива каков возач сте

Сте се запрашале ли некогаш за поврзаноста помеѓу хороскопскиот знак и начинот на кој се однесува возачот во сообраќајот? Пронајдете го вашиот знак подолу и видете дали ќе се препознаете во описот.

Кога ќе се почитуваат мажите, тогаш ќе се вратат и џентлмените

Ништо друго не бараме, туку почит каква што мажите имале до почетокот на новиот милениум, насмеано лице за подареното цвеќе, а не повратен одговор: „И шо да му правам сега? Кај да го ставам?“
Датум: 17 Jun 2012
, Автор: