Малата коза Фрости ќе ви го стопи срцето

Јарето Фрости стана вистински хит на интернет откако се прочу за болеста на неговите задни ножиња, која ја здобило брзо по раѓањето...
Датум: 23 May 2014
, Автор:

Коза во „кул“ розови чизмички

Не е никаква шега. Кликнете и проверете за што се работи.
Датум: 20 Dec 2012
, Автор:

7 неверојатни природни феномени

Природата ни дава единствени пејзажи кои се уживање за нашите сетила, но понекогаш знае да нè изненади со чудни феномени кои не можат целосно да се објаснат.

Заблагодарете им на козите за кафето

Според една легенда, уште во 9-от век, едно козјо стадо во Етиопија, во местото Кафа, привлечено од жар црвената боја на плодовите, се доближило до грмушките кафе...
Датум: 28 Sep 2010
, Автор: