Зошто е важно да ги читате броевите на налепниците на овошјето и зеленчукот?

Се работи за увезени производи кои на својата етикета содржат многу важна информација.
Датум: 20 Oct 2015
, Автор:

Како да го дешифрирате кодот на мажите?

Мажите можат да чувствуваат интензивни емоции исто како и жените, но им недостасува тренинг и поддршка за да можат да ја најдат смислата на овие чувства...

Книга: „Правилото на четворката“ – Јан Колдвел и Дастин Томасон

Од италијанска ренесанса до студентскиот живот на четворица пријатели опседнати со мистеријата зад кодираната книга чија тајна ќе биде сè потешко да ја откријат, но и да ја заштитат

Правила според кодот на мажите

Никаде не се официјално напишани, ама оние кои ќе ги прекршат, сигурно ќе доведат некого во незгодна ситуација, а веројатно и себеси. Еве 15 правила според „кодот“ на мажите кои се споделени на Твитер со хаштагот #GuyCode.
Датум: 27 Nov 2011
, Автор: