Стилот на извинување на хороскопските знаци

Некои тоа го прават искрено и од срце и навистина се каат, а некои се вистински мајстори на извинувањето и шармери кога треба да се извлечат од некоја незгодна ситуација.
Датум: 05 Feb 2012
, Автор: