Со кој клуч би го отвориле овој ковчег? Добро размислете бидејќи одговорот ви го отсликува карактерот!

Станува збор за интересен и многу едноставен тест за карактерот, чии резултати ќе ве изненадат.

Дали клучот за среќата се наоѓа во овие три бројки?

Дали знаевте дека тајната за долг и среќен живот може да лежи во броевите 5, 3 и 1?

Дали можете да ја решите оваа неверојатно тешка загатка? Откријте!

Обвинети сте за убиство кое не сте го сториле...
Датум: 18 Oct 2015

Загатка која ќе ве исцеди од размислување: Како двајцата да се спасат?

Еве една загатка за длабока анализа. Двајцата се оковани, едниот ја има можноста да се спаси прв, но другиот ја има моќта за тоа...
Датум: 08 Oct 2015
, Автор:

Клучот до среќата е…

„Клучот до среќата е во прифаќањето на нештата онакви какви што се наместо онакви какви што сакате да бидат.“
Датум: 28 Jul 2014
, Автор:

Клучот до вашата среќа…

„Никогаш не оставајте го клучот до вашата среќа во нечиј туѓ џеб.“
Датум: 14 Apr 2014
, Автор:

Книга: „Правилото на четворката“ – Јан Колдвел и Дастин Томасон

Од италијанска ренесанса до студентскиот живот на четворица пријатели опседнати со мистеријата зад кодираната книга чија тајна ќе биде сè потешко да ја откријат, но и да ја заштитат