Татко црта забавни цртежи на кесињата за сендвичите на синовите

Дејвид Лафериер ги научил неговите деца како вистински да уживаат во својот ручек. Во минатите 5 години тој им црта смешни цртежи на кесето во кое потоа им го пакува сендвичот за на училиште.

Како да си испукате пуканки во хартиена кеса во домашни услови?

Купените пуканки за пукање во микробранова печка, освен што се скапи, содржат разни адитиви како остатоци од риба, млеко, вештачки зачини...

Фотограф кој замотува луѓе во пластични кеси

Токискиот фотограф Хал наоѓа љубовни партнери, ги става во пластична кеса, го извлекува воздухот со правосмукалка и создава чуден тип уметност...