Кафехоличари обединете се: 8 причини зошто кафето е најдобриот пијалак

Кафето е магична напивка од многу причини. Еве некои од нив...
Датум: 29 Jun 2015

Љубители на кафе? Тогаш сигурно сте се соочиле со овие нешта!

Утрото никогаш не ви започнало без оваа топла и магична напивка? Честитки, вие сте кафехоличар и овие проблеми сигурно не ви се нималку непознати.
Датум: 14 Jun 2015

Највкусната шолја за кафе во светот

Прво го пиете вашето утринско кафе, а потоа... Па, потоа ја јадете шолјата за кафе!

Кафе-позадина за вашиот десктоп #63

„Здраво, јас сум Симона и сум кафехоличар. Поминаа 38 секунди од мојата последна голтка.“
Датум: 16 Jan 2012
, Автор: