Најголемата причина поради која паровите избегнуваат да имаат секс на каучот во дневната соба

После читањето на овие информации ќе размислите 2 пати пред да се одлучите да водите љубов таму.

Интересно: Еве зошто групата од „Пријатели“ секогаш седеше на истиот кауч

Како е можно во едно толку популарно кафуле пријателите секогаш да седат на удобниот кауч?
Датум: 22 Jan 2015
, Автор:

Тројца пријатели, две кучиња и еден стар кауч

Ова е едно поинакво сурфање на каучи... Тројца пријатели и нивните две кучиња кои заминале на летно патување низ Северна Америка дошле до една креативна идеја за одбележување на сите убави места кои ги виделе по пат.
Датум: 03 Oct 2014
, Автор:

Кауч кој се лула и овозможува врвна релаксација во природа

Идеален е за куса дремка во природа, нели?! :)

Мебел направен од Фиќо

Ако случајно имате Фиќо, ова е добра идеја како да го рециклирате.

Притиснете едно копче и добијте модерна соба

Со притискање само едно копче, големиот сандак, се претвора во модерен и удобен простор за живеење.

„Сурфање“ на каучи

CouchSurfing.org ви овозможува да стекнете нови пријатели, да запознаете нови култури и да преспиете кај некој на кауч, исто како да ви е близок пријател (а најверојатно во меѓувреме и ќе ви стане).
Датум: 10 Feb 2012
, Автор: