Слатки пораки скриени во кибрит кои ќе ве насмеат и ќе ви го разубават денот!

Инспирирани од картичките и подароците, овие креативни и добро осмислени пораки се одличен подарок за секого.
Датум: 14 Nov 2015

Искрени, невообичаено хумористични пораки за Денот на вљубените

Ако ги ставиме настрана сите традиционални начини, а земеме предвид дека креативноста и хуморот се секогаш добра комбинација, тогаш овие картички се една одлична идеја да ја изненадите саканата личност.
Датум: 01 Feb 2015

Брутално искрени картички кои зборуваат за болката и радоста на вљубувањето

Рита Гомеш е млад уметник од Португалија кој очигледно добро знае да ги пренесе на хартија болката и радоста кои го проследуваат вљубувањето.

Необични љубовни картички со голема доза хумор и креативност

Практично споени, технологијата и неконвенционалниот пристап создаваат прекрасни можности да ѝ изразите љубов на саканата личност.
Датум: 11 Aug 2014

Картички во кои се кријат пораки кои сигурно ќе ви го разубават денот

На прв поглед, пораката на секоја картичка е премногу навредлива. Но по отворањето, среќниот примател ќе биде и повеќе од пријатно изненаден.
Датум: 09 Aug 2014

Светот во 3Д преку фотографии направени во 20-тите

Станува збор за стереоскопски картички, кои биле вметнувани во кутии со цигари...
Датум: 11 Sep 2012
, Автор:

Уникатни честитки за Св. Валентин

Зошто да не ја изненадите саканата личност со слатка порака во интересно изработена картичка?
Датум: 13 Feb 2012
, Автор: