Слатки пораки со неверојатна доза хумор и искреност

Картичките се вистински приказ на слатката збрка од мисли која ни поминува низ глава во непријатни ситуации.

Како да ги употребите тапите од вино?

Дали знаете дека тапите од вино не скапуваат? Освен тоа, тие се толку лесни и интересни по облик и текстура, па наредниот пат кога ќе пиете вино не мора да ги фрлате во корпа за ѓубре. Еве неколку идеи...