Сѐ се случува со причина: 2-те космички врски што ќе ги остварите во животот

Врската помеѓу сродните души се остварува уште пред нејзината физичка манифестација.

Како да ја подобрите лошата љубовна карма?

Како што можете да видите, вие самите сте доволно моќни за да го подобрите сопствениот живот. Сите одговори се во вас, треба само да ги пронајдете.

Цитати од познати личности кои ќе ве потсетат на моќта на кармата

Многу познати личности веруваат во овој концепт и затоа внимаваат како се однесуваат во секојдневниот живот.

Размислете добро за овие нешта пред да одлучите да се одмаздите

Дали навистина е потребна вашата интервенција за да ја забрзате кармата?

12-те закони на кармата: Земете си го животот во свои раце

Овој закон за причина и последица не треба да се гледа како казна, туку како начин на кој можете да учите и да се развивате.

Како да владеете со вашата карма?

Енергијата која ја испраќате, кога-тогаш ќе ви се врати назад!

Дознајте што открива вашиот хороскопски знак за вашата карма

Откријте што кажува вашиот знак за животот кој сте го живееле претходно и што кармата ви носи во овој живот...

Тибетски хороскоп: 12-те патеки на мудроста и задачите кои нè чекаат во животот

Секој знак во тибетскиот хороскоп носи одредена мудрост. Дознајте што ви порачува вашиот.
Датум: 01 дек 2014
, Автор:

10 неверојатни приказни кои ќе ве натераат да верувате во карма

Овие неколку приказни опишуваат ситуации за кои луѓето веруваат дека се дело на старата и добра карма. Можеби ќе ве разубедат и вас.

Да живееме, цел живот!

Еве неколку практични совети, на кои ако работиме напорно и континуирано, може да влијаат позитивно на нашиот живот.
Датум: 19 апр 2014
, Автор:

Постојат 4 видови љубовни врски – откријте која е вашата!

Секој љубовен однос треба да се анализира и да се категоризира. Иако ова не звучи многу романтично, сепак помага за личниот развој и за подобрување на квалитетот на животот.
Датум: 15 апр 2014
, Автор:
12