86-годишен старец учи да плете со цел да прави капи за предвремено родените бебиња

Велат дека човек никогаш не е стар за да научи нови работи, а Ед Мозли е жив доказ за ова.

Мачки дотерани со штосни капи

Мачките кои имаат „сенс“ за мода и стил сега можат да го изберат саканиот дизајн од големата понуда на плетени капи кои ги изработува американската артистка Мередит Јарбру.
Датум: 09 Jul 2013
, Автор:

Новата колекција на Луј Витон за есен/зима 2013

Луј Витон ни ги претставува своите нови, чудни капи, впечатливи очила за сонце, уникатни чанти, скапоцени палта и креативно дизајнирана облека.