Шарена хипнотизирачка уметност создадена врз мали камчиња од плажа

Елспет МекЛин е уметница од Канада која во моментов живее во Австралија, но нејзините најубави дела доаѓаат од плажите на Нов Зеланд.

Стапалки составени од камчиња

Ијан Блејк е шкотски фотограф, кој собира камчиња во разни бои, форми и големини и од нив составува човечки и животински стапалки, кои потоа ги поставува на интересни места и на крајот ги фотографира.
Датум: 23 Jun 2012
, Автор:

Фантастична уметност врз обични камчиња

Цртањето врз камчиња е навистина креативна уметност, со која слободно може да се пофали и младата Кетрин од Мајами, Флорида.
Датум: 09 Mar 2012
, Автор: