Моќни реклами во борбата со ракот на дојката

Октомври е месец на свеста за ракот на дојката, па по тој повод се приклучуваме на напорите да ја подигнеме свеста, но истовремено и да споделиме неколку креативни реклами кои ја промовираат истата идеја.
Датум: 02 Oct 2014
, Автор:

Најдобрите реклами за 2013 година

Порталот „AdWeek“ ја објави листата со најдобрите реклами за оваа година.